Search from this blog | Hae tästä blogista

Wednesday, April 13, 2011

Protein pudding

* Note: This product review will only be in Finnish, because I don't know where to get this product elsewhere than from Finland.

***

Päätinpä vihdoin tilata Protein Puddingia eli tuttavallisemmin proteiinivanukasta. Tämä tuote jakaa mielipiteitä ihmisten keskuudessa, jos olisin kuunnellut niitä ihmisiä, en olisi varmasti koskaan kokeillut tätä. Päätin kuitenkin lopuksi tilata ja tehdä omat makuarvostelut.

Tilasin Manniselta siis kilon proteiinivanukasta banaani-toffeen makuisena. Manniselta saa tuota vanukasta myös suklaan ja vaniljan makuisena. Banaani-toffee kuulosti parhaimmalta vaihtoehdolta ensimaistiaiseksi.

Viikon vanukasta maistelleena voin todeta, että tahdon maistaa kaikkia makuja, mutta luulenpa että tämä on kuitenkin suosikkini loppujen lopulta. Päätin jo alussa, että tästä vanukkaasta tulee hyvä välipala töihin. Mielestäni tämä vanukas voittaa jopa kaupan valmisvanukkaat. Reilussa viikossa minulla on mennyt tätä jo puoli purkkia.

Vanukkaan teko toimii niin, että yksi annos on 25g jauhetta (tai vapaavalintainen määrä, itse otan aina 50g tai enemmän) ja siihen lisätään 1dl maitoa (tai enemmän, riippuen jauheen määrästä). Maidoksi voin suositella Valion maito plussaa. Vanukkaan valmistuminen kestää vähintään 2 tuntia jääkaapissa, mutta tunninkin valmistumista on tullut kokeiltua ja todettua että ei se ihan valmista silloin vielä ole. :) Ideaali aika vanukkaan valmistumiselle mielestäni on 1,5h-2h. Vanukas pitää kuitenkin syödä 48 tunnin kuluessa valmistumisesta, mutta enpä minä ainakaan ole koskaan malttanut olla niin kauaa syömättä vanukasta. :)

Protein puddingissa on siis jopa 82g proteiinia ja vain 2h hiilihydraattia 100 grammaa kohden.

Ei voi muuta kuin suositella tätä!

Ravintosisältö: (per 100g)
Energiaa 348 kcal
Proteiinia 82 g
Hiilihydraatteja 2 g
Rasvaa 2 g

Protein Puddingia saa siis Manniselta hintaan 35,90€, postikulut ovat n. 10 euroa.

1 comment: